Üdvözlet

Üdvözlünk Wagner Emőke és Cseh László hivatalos honlapján!

Ezt a honlapot mindazoknak ajánljuk akik a lehető leghatékonyabb és legbiztonságosabb módon szeretnék felfedezni a víz alatti világot, miközben a Global Underwater Explorers filozófiáját követve, a világ legmagasabb minőségű búvárszabványainak megfelelően szeretnék képezni magukat. A célunk minden érdeklődőnek a "GUE-stílusú" merülés és gondolkodás bemutatása, függetlenül attól, hogy valaki képzett búvár-e már, vagy csak éppen azzá szeretne-e válni.

Úgy gondoljuk szükség van a minőségi búvárképzésre a piacon. Szenvedélyünk, elszántságunk és tapasztalatunk megmutatásával a sporttal szemben szeretnénk bemutatni mindenki számára a biztonságos merülés rengeteg előnyét.

A GUE búvárrá váláshoz egy különleges utat kell bejárni, és már a tanfolyami részvétel előfeltételei is sokban különböznek más búvárszervezetekéitől: 

- Nemdohányzás

- Aktív és fitt életvitel

- Búváraink aktív státuszuk fenntartása érdekében 3 évente 25 merüléssel a legmagasabb minősítési szintjükön kell igazolniuk, hogy aktív búvárok, továbbá megkövetelünk a tanfolyamok között 25 tapasztalatszerző merülést.

- 100%-os minőségbiztosítási program ellenőrzi az oktatók hatékonyságát amit minden tanuló minden tanfolyam után köteles kitölteni

Ugyanakkor rendkívül fontos észrevennünk, hogy a föld édesvíz készletei kimerülőben vannak, melyek nélkülözhetetlenek az emberi élet számára. Sajnos a környezeti károk ezen erőforrásban gyorsan növekednek. A GUE nem csak a búvárok képzésének minőségét próbálja javítani, hanem egyben nagyon produktív környezetvédelmi és kutatási projekteket is támogat, ahonnan a felszerelésünk konfigurációja és eljárásaink nőtték ki magukat. Ebből kifolyólag a GUE búvárok mindig biztosak lehetnek benne, hogy minden amit a tanfolyamokon tanulnak, realisztikus értékkel fog bírni, igazi búvárszituációkat tartalmaznak és ugyanakkor búváraink, hála ennek a képzésnek jelenthetik majd azt a támogatást a projekteinknek amit a GUE világszerte képvisel.

Aktuális